Husqvarna
jälleenmyyjä

Laaja valikoima Husqvarna-tuotteita

LTV on Husqvarnan valtuutettu jälleenmyyjä. Merkin täysedustuksen myötä tunnemme koneet, oheistuotteet ja varaosat läpikotaisin ja pystymme näin auttamaan juuri oikean Husqvarna -tuotteen valinnassa parhaalla mahdollisella tavalla.

Yli 370 neliön myymäläosastollamme voit rauhassa ja monipuolisesti tutustua Husqvarnan koneisiin ja kysyä tarvittaessa neuvoja tai vinkkejä asiantuntijoiltamme. Henkilökunnallamme on vankka asiantuntemus ja viimeisimmät tiedot tuotteista. Myymme koneet ja laitteet aina koekäytettyinä ja käyttöopastettuna. Tutustu Husqvarna-valikoimaamme verkkokaupassa. 

Myymälän valikoimassa ja esillä on Lahden laajin ja monipuolisin kattaus Husqvarna -tuotteita ammatti- käyttöön ja kotitalouksien tarpeisiin. Jälleenmyymme Husqvarnan laadukkaita tuotteita niin pihaan ja puutarhaan kuin metsään tai rakennustyömaallekin. Koneiden lisäksi saat suoraan hyllystä monipuolisen valikoiman Husqvarnan oheistuotteita parantamaan käyttömukavuutta sekä varaosia pidentämään tuotteen käyttöikää.

Tutustu Husqvarna tuotteisiin verkkokaupassa. Myymälästä löydät vielä laajemman tuotevalikoiman.

Pienkonehuolto ja muut palvelut

LTVn myymälästä saat tuotteiden lisäksi laajat palvelut ja tinkimättömän ammattitaidon Husqvarnan tuotteisiin. Opastamme halutessasi koneen käytössä ja valtuutettu Husqvarnan huoltopalvelu löytyy saman katon alta. Pienkonehuoltomme toimii ripeästi ja käytämme vain alkuperäisiä varaosia.

AutoMower asennuspalvelumme huolehtii Husqvarnan robottituotteet puolestasi käyttövalmiiksi. valmiiksi pihaasi ja pitää huolen muun muassa talvisäilytyksestä ja -huolloista. 

Pienkonehuollossamme käytämme vain alkuperäisiä varaosia, oli sitten kyseessä Husqvarna- tai muun merkkinen kone tai laite. Huollon yhteydessä mahdollisesti löytyvät lisätyöt sovitaan aina etukäteen kanssasi. Tällä pyrimme siihen, että huollosta tuleva lasku on aina tiedossasi etukäteen. Tutustu huoltohinnastoon.   

Koneiden kuljetuskaan ei ole ongelma, voit kääntyä LTV:n puoleen kaikissa kuljetusta vaativissa tilanteissa, olipa kyseessä pieni tai isompi laite. Noudamme koneesi huoltoon ja palautamme sen takaisin turvallisesti ja kunnossa. Kuljetuspalvelumme toimii kilometri veloituksella.