Tuotteetyrityksille ja kotitalouksille

Työvaatteet ja suojaimet

LTV myy työvaatteet, kengät ja suojaimet niin vaativaan ammattilaiskäyttöön kuin yksityisten kevyempiin tarpeisiin.

Laajalta vaateosastoltamme löytyy kokoja väliltä 2xs-5xl, myös naisten mallistoa tai lastenvaatteita unohtamatta. Osastoltamme löydät tunnetut brändit mm. Patron, Helly Hansen, Sievi, Petzl ja IKH

LUE LISÄÄ

Työkalut

Työkaluosastoltamme löytyy valtava valikoima välineitä ja työkaluja raskaan sarjan ammatti työskentelyyn ja kevyempiin harrastustarpeisin. Meiltä saat saat työkalujen lisäksi kattavasti tarvittavat lisävarusteet sekä halutessasi kaupan päälle neuvot ja opastukset oikeanlaiseen työskentelyyn.

Jälleenmyymme tunnettuja ja laadukkaita merkkejä, muun muassa Milwaukee, Hikoki, Mirka, Wiha, Alpen ja IKH.

LUE LISÄÄ

Clen

LTV myy Clen – tuotteet täysedustuksen asiantuntemuksella. Esimerkiksi painepesureita, imureita sekä vesipumppuja. Koneita löytyy niin ammattilais kuin kotikäyttöön.

Clen-tuotteisiin erikoistuneilta asiantuntijoilta saat neuvoja tai vinkkejä.

Hydrauliikka

LTV:n monipuoliselta hydrauliikkaosastolta löytyy letkut, liittimet,öljyt ja komponentit kaikkiin tarpeisiin. Hydrauliikkatuotteissa olemme valinneet päätoimittajiksi Parkerin ja Specman.

Kauttamme saat myös hyllytyspalvelun ja asiantuntevan palvelun hydrauliikkatuotteiden valinnassa.

LUE LISÄÄ

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden vara- ja huolto-osat

Myymälästämme saat heti matkaan tavallisimmat traktoreiden ja maansiirtokoneiden vara- ja huolto-osat. LTV:lta löytyy osat jopa 1950-luvun koneisiin. Suoraan hyllystämme löytyy myös yli 500 ajoneuvosuodattimen valikoima.

LUE LISÄÄ

Laakerit,
hihnat ja ketjut

Voimansiirtoon tarvittavat laakerit, hihnat, ketjut ja muut osat saat myymälästämme heti matkaan. Kattavasta tuotevalikoimasta löydät tarvittavat kuula-, kartiorulla- ja liukulaakerit sekä laakeriyksiköt. Samalla voit hankkia tarvittavat hihnat tai ketjut. Tuumamittaiset ketjut saat matkaasi suoraan hyllystä.

LUE LISÄÄ

Öljyt ja rasvat

Ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden voitelutarpeet hoituu vierailemalla LTV:lla. Luotettavat ja korkealaatuiset öljyt ja rasvat löytyy sekä isoihin että pienempiin käyttökohteisiin.

Päätoimittajiamme ovat Teboil, IKH (Wiima), Shell ja Mobil. LTV:lta saat samalla matkaan kaikki tarvittavat rasvauslaitteet ja tarvikkeet. Omasta varastostamme löytyy aina hydrauliikan 32:sta ja 46:sta myös 200 litran tynnyreissä.

LUE LISÄÄ

Nostovälineet

Monipuolisesta tarviketalostamme löytyy valtava valikoima erilaisiin nostotarkoituksiin tarkoitettuja välineitä, joiden avulla nostat turvallisesti raskaatkin kuormat. Laadukkailla ja kestävillä tuotteilla kuorman sitominen turvallisesti ja nostettavan kuorman varmistus onnistuu helposti. LTV:lta saat hihnat, ketjut, raksit, tarraimet, vinssit ja nostimet raskaankin kuorman paikoilleen nostoa ja asentamista varten. Meiltä saat välineet myös tarpeeseesi räätälöityinä, erikoisväreissä tai rosterisina. Toimitamme myös nostovälineiden lakisääteiset tarkastukset.

LUE LISÄÄ

Gardena -KASTELUJÄRJESTELMÄT

LTV:n Gardena -mallistosta löytyy kaikki tarvittava pihojen ja puutarhojen hoitoon: laadukkaat kastelujärjestelmät, puhdistusvälineet sekä työvälineitä nurmikon, puiden ja pensaiden hoitoon. 

Gardena-tuotteiden valmistuksessa on käytetty kestäviä materiaaleja ja panostettu monikäyttöisyyteen. Mahdollisuus automatisointiin tekee puutarhanhoidosta entistä vaivattomampaa. Asiantuntijoidemme avulla saat tarpeisiisi sopivan paketin.

Laatumerkit kiinteistöhuoltoon

Ammattikäyttöön tarvitaan laitteita, jotka ovat pitkäikäisiä, toimintavarmoja ja huoltovapaita.  Myymälästämme löydät laadukkaat Pellenc-akkutyökalut, Grasshopper -suurteholeikkurit, Billy Goat-puhaltimet ja imurit, ilmastimet, erikoisleikkurit ja -laitteet sekä AS Motor -rinnekoneet ja erikoislaitteet. 

Jos yllä mainitut merkit eivät ole tuttuja, voit sopia esittelyn ja koekäytön myymälässämme. 

LUE LISÄÄ