Tuotteetyrityksille ja kotitalouksille

Husqvarna

LTV myy, asentaa ja huoltaa Husqvarna – tuotteet täysedustuksen asiantuntemuksella. Koneita löytyy kotipihaan, metsään ja rakennustyömaille, ammattikäyttöön ja yksityisille.

Yli 370 m2 myymälässämme voit tutustua tuotteisiin tarkemmin. Husqvarna-tuotteisiin erikoistuneilta asiantuntijoilta saat neuvoja tai vinkkejä.

LUE LISÄÄ

Hydrauliikka

LTV:n monipuoliselta hydrauliikkaosastolta löytyy letkut, liittimet,öljyt ja komponentit kaikkiin tarpeisiin. Hydrauliikkatuotteissa olemme valinneet päätoimittajiksi Parkerin ja Specman.

Kauttamme saat myös hyllytyspalvelun ja asiantuntevan palvelun hydrauliikkatuotteiden valinnassa.

LUE LISÄÄ

Työvaatteet ja suojaimet

LTV myy työvaatteet, kengät ja suojaimet niin vaativaan ammattilaiskäyttöön kuin yksityisten kevyempiin tarpeisiin.

Laajalta vaateosastoltamme löytyy kokoja väliltä 2xs-5xl, myös naisten mallistoa tai lastenvaatteita unohtamatta. Osastoltamme löydät tunnetut brändit mm. Patron, Helly Hansen, Sievi, Petzl ja IKH

LUE LISÄÄ

Työkalut

Työkaluosastoltamme löytyy valtava valikoima välineitä ja työkaluja raskaan sarjan ammatti työskentelyyn ja kevyempiin harrastustarpeisin. Meiltä saat saat työkalujen lisäksi kattavasti tarvittavat lisävarusteet sekä halutessasi kaupan päälle neuvot ja opastukset oikeanlaiseen työskentelyyn.

Jälleenmyymme tunnettuja ja laadukkaita merkkejä, muun muassa Milwaukee, Hikoki, Mirka, Wiha, Alpen ja IKH.

LUE LISÄÄ
MYYMÄLÄSSÄ SAMAT TUOTTEET JA
SAMAT HINNAT KUIN VERKKOKAUPASSAMME

Traktoreiden ja maansiirtokoneiden vara- ja huolto-osat

Myymälästämme saat heti matkaan tavallisimmat traktoreiden ja maansiirtokoneiden vara- ja huolto-osat. LTV:lta löytyy osat jopa 1950-luvun koneisiin. Suoraan hyllystämme löytyy myös yli 500 ajoneuvosuodattimen valikoima.

LUE LISÄÄ

Laakerit,
hihnat ja ketjut

Voimansiirtoon tarvittavat laakerit, hihnat, ketjut ja muut osat saat myymälästämme heti matkaan. Kattavasta tuotevalikoimasta löydät tarvittavat kuula-, kartiorulla- ja liukulaakerit sekä laakeriyksiköt. Samalla voit hankkia tarvittavat hihnat tai ketjut. Tuumamittaiset ketjut saat matkaasi suoraan hyllystä.

LUE LISÄÄ

Öljyt ja rasvat

Ajoneuvojen, koneiden ja laitteiden voitelutarpeet hoituu vierailemalla LTV:lla. Luotettavat ja korkealaatuiset öljyt ja rasvat löytyy sekä isoihin että pienempiin käyttökohteisiin.

Päätoimittajiamme ovat Teboil, IKH (Wiima), Shell ja Mobil. LTV:lta saat samalla matkaan kaikki tarvittavat rasvauslaitteet ja tarvikkeet. Omasta varastostamme löytyy aina hydrauliikan 32:sta ja 46:sta myös 200 litran tynnyreissä.

LUE LISÄÄ

Nostovälineet

Monipuolisesta tarviketalostamme löytyy valtava valikoima erilaisiin nostotarkoituksiin tarkoitettuja välineitä, joiden avulla nostat turvallisesti raskaatkin kuormat. Laadukkailla ja kestävillä tuotteilla kuorman sitominen turvallisesti ja nostettavan kuorman varmistus onnistuu helposti. LTV:lta saat hihnat, ketjut, raksit, tarraimet, vinssit ja nostimet raskaankin kuorman paikoilleen nostoa ja asentamista varten. Meiltä saat välineet myös tarpeeseesi räätälöityinä, erikoisväreissä tai rosterisina. Toimitamme myös nostovälineiden lakisääteiset tarkastukset.

LUE LISÄÄ