Hydrauliikan
jälleenmyyjä

Monipuolinen hydrauliikka­osasto

LTV:n myymälästä löydät kattavan hydrauliikkaosaston. Osastosta vastaavan asiantuntevan henkilöstön puoleen voit kääntyä, kun tarvitset neuvoa hydrauliikkatuotteiden valinnassa. LTV:ta löydät hydrauliikan johtavien tuotemerkkien kattavan valikoiman niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin: teemme yksittäisletkut odottaessa, teollisuuteen OEM-valmistusta hydrauliikkaan.

LTV jälleenmyy johtavien tuotemerkkien, Parkerin ja Specman, hydrauliikkatuotteiden lisäksi esimerkiksi TECA:n ja IKH:n tuotteita. Valikoimassamme on muun muassa letkut, liittimet, hydrauliikka pumput ja komponentit, imeytysaineet ja -välineet. 

Hydrauliikkatuotteisiin voit ostaa meiltä öljyä tarpeesi mukaan, 1 litran astiasta aina IBC-konttiin asti. Mikäli hyllyssämme ei tarvitsemaasi tuotetta ole, tilaamme ja toimitamme sen vaikkapa suoraan työmaalle.

Henkilökunnallamme on pitkä kokemus hydrauliikkatuotteista ja opastavat tarvittaessa mielellään. Myös kansainväliset luottavat LTV:n palveluihin ja tuotteisiin hydrauliikkatarpeissa. Tutustu hydrauliikkaosaston valikoimaan verkkokaupassa. 

Muistathan myös asianmukaiset työvaatteet ja -kengät, molempia löydät laajalta vaateosastoltamme.

Hyllytyspalvelu

LTVn myymälästä löytyy hydrauliikka- ja pneumatiikkatuotteiden jälleenmyynnin lisäksi kattavat palvelut. Hyllytyspalvelu huolehtii puolestasi siitä, että hydrauliikan varaosia ja komponentteja, työkaluja ja suoja varusteitaöljyjä ja imetysaineita ja -välineitä on yrityksessäsi aina saatavilla. Hyllytyspalvelun avulla pidät huolen siitä, yrityksesi voi keskittyä ydinosaamiseensa eikä aikaa mene turhaan tavaranhakureissuilla. Kysy hyllytyspalvelua yrityksesi käyttöön hydrauliikkaosastoltamme.

Kuljetuspalvelu

Mikäli tarvitset kuljetusapua hydrauliikkatuotteisiin, voit hyödyntää kuljetuspalveluamme. Noudamme tuotteet huoltoon ja toimitamme takaisin, voit käyttää kuljetuspalvelua myös uusien tuotteiden toimituksessa. Kuljetuspalvelumme toimii kilometriveloituksella.

AVOINNA

Hydrauliikka­osastomme
on avoinna
ma – pe klo 8 – 16

Tervetuloa