Lahden Traktori­varuste Oy

LTV on monipuolinen astetta raskaampi tarviketalo

LTV on lahtelainen monipuolinen työkalu-, hydrauliikka-, tarvike-, huolto- ja varaosatalo. Meillä on yli 25 vuoden kokemus astetta raskaamman kaluston tarvikkeista, hydrauliikasta, pienkoneista sekä varaosista, juuremme ovat maatalous- ja maansiirtopuolella. Alun perin 21 neliön suuruinen liikkeemme sijaitsi Lahden Sopenkorvessa, nykyiset modernit n. 3000 neliön liiketilat löytyvät Laatukadulta Lahden Renkomäestä. Myymälästämme löytyykin tuotteet ja tarvikkeet niin yksityisten talouksien kuin suuren kansainvälisen teollisuudenkin tarpeisiin. Vakituisia tavarantoimittajia on tällä hetkellä yli 100.

Päämääränämme on löytää asiakkaalle paras mahdollinen ratkaisu, mikäli tuotetta ei meiltä löydy, otamme selvää mistä sen voi hankkia ja opastamme asiakasta oikean toimittajan tiskille. Palvelevan ja ammattitaitoisen henkilöstömme puoleen voit kääntyä aina kun tarvitset neuvoa, opastusta tai vinkkejä. Palvelemme suomen lisäksi englanniksi ja saksaksi.

LTV kuuluu monialakonserni WestStar Oy:ön.

Kauppias

Pitkän kokemuksen alalta omaava Sebastian Kraus on toiminut LTV:n kauppiaana tammikuusta 2016 alkaen.

Maatalous- ja puutarha koneasentajan koulutuksen lisäksi Sebastian työskenteli 15 vuoden ajan maatalouskoneiden huollon parissa. Sen jälkeen tie vei Sebastianin alan maahantuonnin ja konekaupan pariin, kokemusta on kertynyt niin suomalaisista kuin kansainvälisistä merkeistäkin.

Kauppalehden Kasvaja 2019

LTV on kasvanut merkittävästi ja saanut tästä tunnustuksena Kauppalehden Kasvaja 2019 -sertifikaatin. Viimeisen kolmen vuoden aikana liikevaihdon kasvu on ollut keskimäärin yli 10 prosenttiyksikköä yrityksen päätoimialaluokan keskitasoa nopeampi.

Myyntiehdot

Noudatamme Teknisen Kaupan Liiton yleisiä sopimusehtoja. Lisätietoja saatte oheisesta linkistä.