Työvaatteet ja
suojaimet

Työvaatteet, suojaimet ja turvakengät töihin ja vapaa-aikaan

LTV:n vaateosastolta löydät varusteet miellyttävään ja turvalliseen työskentelyyn jokaiselle vuodenajalle. Miestenmalliston lisäksi osastoltamme löytyy kattava naisten työvaatemallisto sekä perheen pienimmille omat työvaatteet. Vaateosastoltamme löytyy yhtenäiset työvaatteet vaikka koko perheelle remontti- tai pihahommiin. Huomiovaatteet lisäävät turvallisuutta myös pimeämpinä vuodenaikoina.

Kattavassa mallistossamme ovat edustettuna laadukkaat brändit, muun muassa Helly Hansen, Patron, Sievi, Petzl sekä IKH. Voit tutustua työvaatteisiin ja suojaimiin myös verkkokaupassamme. 

Huomiovaatteet soveltuvat mainiosti työskentelyyn ja vapaa-aikaan. Vaateosastoltamme löytyvät takit, housut ja haalarit koossa 2xs-5xl. Tarvittaessa asiantunteva henkilöstömme auttaa oikean vaatteen ja koon valinnassa. Vaateosaston yhteydestä löydät myös päähineet ja hanskat, käsineet, vyöt ja muut lisävarusteet, joten turhaan ei tarvitse monessa kaupassa vierailla. LTV:n brodeeraus- ja painatus palvelun avulla vaatteet voi yksilöidä näppärästi.

Toimitamme myös isoja eriä yhteisöjen ja teollisuuden tarpeisiin. Isommissa erissä tarjoamme myös sovituspalvelua, jolloin työntekijämme voivat sovittaa vaatteet teille sopivana aikana t yö paikalla. Halutessanne toimitamme vaatteet suoraan osoitteeseenne.

Työ- ja turvajalkineet

Hyvät työjalkineet suojaavat kosteudelta, liukastumisilta, iskuilta kylmältä, kuumalta ja auttavat jaksamaan koko työpäivän jaloillasi. Olennaista turvakengissä on tietysti myös suojaominaisuudet, jotka vaihtelevat työn luonteesta riippuen paljonkin. Turvakenkiä löytyy erilaisiin työtehtäviin ja olosuhteisiin niin miehille kuin naisillekin. Jalkinemallistomme päivittyy jokaiseen vuodenaikaan eikä tyylikkyydestäkään tarvitse tinkiä. Tule tutustumaan ja kysymään omaan tarpeeseesi sopivat työ- ja turvakengät tai tee tilaus verkkokaupassamme.

Hengitys-, kuulo- ja putoamissuojaimet sekä kypärät

Vaateosastomme ohesta löytyvät myös muut työturvallisuutta lisäävät suojaimet erilaisiin ammattitarpeisiin ja vaatimuksiin sekä harrastajien käyttöön. Hengityssuojainten avulla suojaudut esimerkiksi kemikaalien haitallisilta vaikutuksilta, pölyltä ja saasteilta. Hengityssuojaimista voi olla apu myös allergikoille. Valikoimastamme löydät niin suodattavat kuin eristävätkin suojaimet sekä suojanaamarit.

Kuulosuojaimia löytyy niin ikään iso valikoima, niiden käyttöä suositellaan monessa eri työympäristössä. LTV:n valikoimasta löydät niin korvatulpat, ergonomiset kuin radiolla tai bluetoothilla varustetut kuulevat(elektroniset) kuulosuojaimetkin. LTV:lta saat sopivat kuulosuojaimet pitämään aistisi terävänä koko pitkän työpäivän meluisasta työympäristöstä huolimatta.

Putoamissuojaimet ja kypärät pitävät kehosi turvassa haastavissa työskentely-ympäristöissä. Asiantunteva henkilöstömme auttaa juuri oikeanlaisten valjaiden, turva- ja liitosköysien sekä kiinnittimien sekä turvallisten kypärien valinnassa. Näin saat juuri omaan ammattiisi sekä kokoosi sopivat suojaimet, ja voit työskennellä turvallisesti haastavissakin paikoissa.

Palvelut

Vaateosastoltamme saat painatus- ja brodeerauspalvelun vaatteiden yksilöintiin, sovituspalvelun isompiin tilauksiin sekä suoran toimituksen haluamaasi osoitteeseen.