Työkalut

Työkalut kovaan ammattikäyttöön ja harrastajille

Työkaluosastoltamme löytyvät laatua vaativille ammattilaisille korkealaatuiset työkalut. Laajasta valikoimasta löytyy kaikkea kivenhalkaisusta pulverimaalaukseen, ruuvimeisseleitä ja polttomoottorikäyttöisiä timanttileikkureita unohtamatta. Hyllyiltämme löytyy myös laaja valikoima erilaisia lisävarusteita. Näppärillä lisäosilla saat työkalustasi monipuolisemman.

Edustuksessamme ovat laadukkaat brändit kuten Milwaukee, Hikoki, Mirka, Wiha, Alpen ja IKH.

Työkaluosastomme palvelee teollisuutta ja ammattilaisia kattavasti, tämän vuoksi yhä useampi ammattilainen kääntyy puoleemme työkaluja tarvitessaan. Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi käsi- ja akkutyökalut, hallilämmittimet sähkö- ja poltto ainekäyttöisinä, teollisuusimurit, timanttileikkurit, painepesurit ja hitsauslaitteet. Verkkokaupassa voit tutustua laajan työkaluosastomme tuotteisiin. 

Työkaluja harrastajille

Hyllyiltämme löytyy työkaluja myös harrastajille. Meiltä saa kaikki tarvikkeet ja työvälineet remonttiin, rakentamiseen, auton tuunaukseen tai korjaukseen, seinien pesuun tai pienempiin askareisiin. Isolta työkaluosastoltamme saat tarvitsemasi tuotteet suoraan hyllystä matkaan. Samalla voit ostaa kaikki asennuksessa ja korjauksessa tarvittavat tarvikkeet helpottamaan työskentelyä. Neuvomme oikeanlaisten työkalujen valinnassa ja opastamme oletpa etsimässä perusmallia tai sitä viimeisintä uutuutta olevaa High-end -konetta. Työkaluosastomme palvelualttiin henkilöstön puoleen voit aina kääntyä halutessasi vinkkejä tai neuvoja.

Palvelut

Kuljetuspalvelumme toimittaa työkalut hallillesi tai vaikkapa suoraan työmaalle.

Kuljetuspalvelumme toimii kilometriveloituksella.

Ota yhteyttä

Ota yhteys asiakaspalveluumme

vaihde
010 420 5510