Nostovälineet ja -tarvikkeet

Kaikki turvalliseen kuorman nostamiseen ja siirtämiseen LTV:lta

Nostovälineiden avulla raskaiden kuormien ja tavaroiden nostaminen ja siirto käy helposti. Laadukkaat nostolaitteet ja nostovälineet lisäävät turvallisuutta huomattavasti. LTV:n valikoimasta löytyvät alan tunnetuimpien valmistajien tuotteet ja asiantunteva henkilöstö osaa avustaa juuri oikeanlaisen tuotteen valinnassa. Halutessasi voit aina kysyä vinkkejä oikeaan nostotekniikkaan, jotta saat kuormasi paikoilleen turvallisesti ja ehjänä. Varaosat ja lisätarvikkeet nostovälineisiin saat samalla ostosreissulla mukaan.

Hihnat, ketjut, raksit ja muut nostotarvikkeet

Ketjuja, liinoja ja rakseja on laaja valikoima sekä nostamiseen että kuorman sitomiseen. Tarvikevalikoimaamme kuuluvat nosto- ja päällysteraksit, joiden avulla nostot saadaan suoritettua turvallisesti ja hallitusti, Meiltä saat lisäksi sidontaketjuja ja -liinoja, jotta kuormasi pysyy paikoillaan. Kaikkia näitä löytyy eri mittaisina ja vahvuisina, joten jokaiselle nostokuormalle löytyy sopiva ratkaisu. Meiltä saat myös mittatilaustyönä tehdyt ja erikoisluokitetut välineet.

Palvelemme nostovälinetarpeissa kaikkia teollisuusyritysten raskaista tarpeista aina yksityishenkilöihin asti. Valikoimastamme löytyy kaikki tarvikkeet mökin kaivonkannen nostamisesta raskaiden teollisuuskonttien siirtämiseen. Samalla voit hankkia tarvittavat työkalut.

Vinssit ja nostimet

Vinssivalikoimastamme löydät laadukkaat sähkövinssit niin teollisuuden raskaisiin kuormiin kuin keveämpiin harrastustarpeisiin. Voit valita langattoman kauko-ohjauksella tai käsikäytöllä toimivan vinssin välillä. Vinsseistä löytyy useita eri tehovaihtoehtoja ja tarviketalostamme saat tietysti taljat ja muut tarvikkeet kätevästi samalla reissulla.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelustamme saat lisätietoa tuotteista

Asiakaspalvelumme auttaa numerossa 010 420 5510