Öljyt ja rasvat, rasvauslaitteet ja -tarvikkeet

Moottoreiden, voimansiirron ja hydrauliikan voiteluaineet ja tarvikkeet

Korkealaatuisten öljyjen ja rasvojen päätoimittajiamme ovat Mobil, IKH (Wiima) ja Shell. Voiteluaineiden ohella meiltä ostat samalla kaikki tarvittavat rasvauslaitteet ja tarvikkeet, joiden avulla voiteluaineiden lisäys ja vaihto sujuvat kätevästi. Öljyjä ja rasvoja on saatavilla kotitalouksille sopivissa pakkauksissa (alkaen 0,75 litraa), teollisuuden tarpeisiin sopivissa säiliöissä (200 tai 1000 litraa) tai irtotavarana asiakkaan omaan säiliöön.

Moottori- ja hydrauliikkaöljyjen lisäksi LTV:lta löytyy muun muassa teräketju-, vaihteisto- ja vetopyörästö-öljyt. Näiden lisäksi meillä on runsaasti pienkoneisiin sopivaa öljyjä, maatalousöljyjä sekä erilaisia erikoisöljyjä ja rasvoja. Meiltä löydät myös sopivat kuljetussäiliöt erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Myös verkkokaupastamme löydät voiteluaineita ja kemikaaleja. 

Rasvauslaitteet ja -tarvikkeet

Rasvauslaitteita ja tarvikkeita löytyy vapaa-ajan tarpeisiin sekä urakointiin ja maatalouden tarpeisiin. Pitkän kokemuksen myötä osaamme suositella juuri sopivaa tuotetta, joiden avulla lisäät kalustosi käyttöikää ja -varmuutta.

Kattava tarvikevalikoimamme sisältää muun muassa paineilma ja sähkökäyttöisiä ja veivattavia rasva-, öljy- ja polttoainepumppuja. Meiltä löytyvät ratkaisut niin teollisuuden että yksityisten käyttötarkoituksiin. Edustukseemme olemme huolella valinneet luotettavat ja laadukkaat tuotemerkit.