Traktoreiden ja maan­siirto­koneiden varaosat

Huolto- ja varaosat nopeasti traktoreihin ja maansiirtokoneisiin

LTV aloitti toimintansa maatalous- ja maansiirtopuolen varaosa- ja tarviketoimittajana, joten kokemusta on kertynyt jo yli 30 vuoden ajalta traktoreista ja maansiirtokoneista. Nykyisin valikoimasta löytyy paljon muutakin, mutta alku peräiset maansiirron ja maatalouden tuotteet kuuluvat edelleen olennaisena osana myymälämme valikoimaan.

Meiltä löytyy edelleen varaosia jopa 1950-luvun koneisiin. Traktoreiden ja maansiirtokoneiden huolto-osia löytyy iso valikoima suoraan hyllystä, joten urakka voi jatkua rikkoontuneesta osasta huolimatta nopeastikin

Traktoreiden vara- ja huolto-osat

LTV:n valikoimasta löytyy varaosat kaiken ikäisiin ja kokoisiin traktoreihin, myös harvinaisempiin malleihin saat avun heti myymälästämme. Esimerkiksi erilaisia suodattimia Laatukadulta löytyy yli 500. Traktoriosastolta saa nopeasti avun myös voimansiirron ongelmiin tai hajonneeseen ohjaamolasiin.

Jälleenmyymme kulutus- ja varaosat arvostettuihin traktorimerkkeihin kuten muun muassa Fendt, John Deere, Valmet-Valtra, Volvo, Deutz-Fahr, Massey Ferguson ja Zetor-Ursus. Näiden lisäksi vara- ja kulutusosia löytyy puimureihin, kurottajin sekä pienkuormaajiin. Tarvittaessa tilaamme osan suoraan osoitteeseen ja saat sen pikaisesti käyttöösi hyvän palvelun kera. Traktoreiden vara- ja huolto-osat löytyvät myös verkkokaupassamme. 

Maansiirtokoneiden huolto- ja varaosat

LTV:lta löytyy apu myös urakoitsijoiden tarpeisiin, jälleenmyymme laadukkaita raskaan sarjan varaosia ja huolto-osia. Pidämme myymälässä jatkuvasti tavallisimmat osat saatavilla, jotta työmaiden ei tarvitse seisahtua suodattimia, hihnoja, ohjaamoiden laseja, tiivisteitä tai vesipumppuja odotellessa. Valikoimassamme on sekä myymälässä että verkkokaupassa alkuperäiset osat useisiin merkkeihin sekä laadukkaat tarvikevaraosat. Asiantunteva henkilöstömme auttaa mielellään, jos tarvitset apua harvinaisemman osan kanssa. Laajan toimittajaverkostomme kautta saamme toimitettua puuttuvan palasen ripeästi.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelustamme saat nopeasti lisätietoa tuotteista

Soita numeroon 010 420 5510