Laakerit, hihnat ja ketjut

Teollisen voimansiirron osat mukaasi myymälästä

Kone- ja tarviketalostamme löytyvät voiman siirron osat tarvitsetpa uutta rikkoontuneen tilalle tai osia koneenrakennusta varten. Valikoimaamme kuuluu runsain mitoin erilaisia kuula- ja kartio rullalaakereita, hihnoja sekä tuumamittaisia ketjuja teollisuuteen ja työkoneisiin.

Monipuolisesta tarvikemyymälästä saat samalla matkaasi tarvittavat voiteluaineet, rasvat ja öljyt sekä tietysti korjauksessa tarvittavat työkalut ja muut tarvikkeet.

Laakerit

Laakerivalikoimastamme löytyy laaja valikoima kuula- ja kartiolaakerit ammattikäyttöön ja yksityiseen käyttöön. LTV:en tarviketalosta löydät uuden ja turvallisen laakerin viallisen tai kuluneen tilalle. Peruslaakerit löytyy suoraan hyllystä, tarvittaessa tilaamme erikoisemmat laakerit laajasta toimittaja verkostostamme käden käänteessä.

Ammattilaisten laakeritarpeiden lisäksi myös esimerkiksi mopoihin ja peräkärryihin käyvät laakerit saat heti mukaan. Asiantuntevilta myyjiltämme voit aina tarkastaa, millaisen laakerin tarvitset. Verkkokaupastamme löydät saman laakerivalikoiman kuin myymälästämme. 

Hihnat

Hihnavalikoimastamme löytyy apu sekä teollisuuden että yksityisten tarpeisiin. Laatukadulta saa heti mukaan 10- ja 13-mm tuulettajanhihnat, ruohonleikkurihihnat sekä A-, B-, C-, SZ- ja SP-hihnat. Hihnavalikoimaamme kuuluu erilaisiin käyttötarkoituksiin sopivia hihnoja runsain mitoin. 

Ketjut

LTV:en ketjuvalikoimasta löydät tuumamittaiset nostoketjut sekä ketjut voimansiirtoa vaativiin koneisiin hyllytavarana. Korkealaatuisten ketjujen ohella myymälästämme saat ketjupyörät ja muut komponentit teollisuuteen. Laajasta vali koimasta löytyy apu myös kotitalouksien tarpeisiin ja pienempiin projekteihin. Valikoimastamme saat myös ketjulukot ja muut tarvittavat lisäosat ketjuille. Verkkokaupassamme on sama ketjuvalikoima kuin myymälässä. 

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme auttaa, kun tulee akuutti tarve osille tai tarvikkeille

Lisätietoa tuotteista ja palveluista numerosta 010 420 5510